Kampanje: Få 30% rabatt på tannsteinfjerning

Få 30% rabatt på fjerning av tannstein

I perioden 24.mars til 4.april får alle VIP medlemmer 30% rabatt på honoraret ved tannsteinfjerning.u2e7no-hund-katt

• Ord. pris på tannsteinfjerning hund – kr 2125,-  Nå 1750,-
  • Ord. pris på tannsteinfjerning katt – kr 1688,-  Nå 1313,-
Ikke medlem av VIP klubben? Bli medlem her »

Hvorfor fjerne tannstein?

Det er viktig å undersøke tennene på våre kjæledyr regelmessig da 75% av alle hunder og katter over 3 år har lidelser i munnhulen som skaper ubehag og smerte. Det kan være tannstein, tannkjøttbetennelse, løse tenner og tannskader.

Hvor ofte bør man fjerne tannstein?

De fleste hunder og katter må fjerne tannstein 1-2 ganger i året for å hindre at tannkjøttlidelser oppstår. Bakterier fra tannstein kan gi betennelse i indre organer samt gir smerte i munnhulen.

Hvordan fjernes tannsteinen?

Tannbehandling skjer under narkose og vi vil gjerne ha hunden/katten din noen timer slik at den er våken når du får den tilbake. Det blir utført rensing av tenner med ultralydscaler. Deretter blir hver tann polert for å gi tannen en glatt overflate.

Timebestilling eller noe du lurer på?
Klikk her for å bestille, ring oss på 61 14 66 66 eller send e-post til tore@smadyrsykehuset.no.

Alt godt,
Tore & resten av teamet på Smådyrsykehuset