Nyttår Sileo, Adaptil/feliway

Nyttår 2017 nærmer seg og ikke alle gleder seg til feiringen. Det kan være lurt å begynne allerede nå med å tilvende hunden ukjente lyder. Man kan trene ved å sette på torden- og fyverkeri stimulerte lyder hjemme i kjente omgivelser på svak styrke. Lyd effektene kan man spille av opp til flere ganger i uken etterhvert som dyret blir kjent med det.

ADAPTIL er en syntetisk analog til tispens beroligende feromon, og blir ikke klassifisert som et legemiddel. Ved å bruke ADAPTIL vil man gi hunden en følelse av trygghet og eliminere uønsket adferd.

new-ceva-products-620x350

Til katt finnes det FELIWAY hjelpemiddel for å redusere kattens stressnivå og kan gi katten en følelse av sikkerhet i hjemlige og fremmede omgivelser. Produktet inneholder kattens egne duftstoffer, som virker beroligende.

SILEO til lindring av akutt engstelse og redsel hos hund utløst av uvant lyd. Fyrverkeri er den lyden som hunder vanligvis opplever som mest skremmende. Sileo gis i hundens munn, mellom kinnet og tannkjøttet. Det bør gis når hunden viser de første tegnene på redsel.

Ta kontakt med oss i god tid før nyttårsaften! 🙂