Kirurgi

Smådyrsykehuset Gjøvik har sammen med Dyreklinikken Mastervet i Bergen ervervet seg spisskompetanse gjennom EU-godkjent 3,5 årlig videreutdannelse ved universitetet I Berlin som ble avsluttet med tittelen Master of small animal science.

Vi mener at man kun gjennom høy fagkompetanse  kan drive optimal dyrevelferd. Dette innebærer riktige beslutninger, up-to-date viten og innovasjon samt høyt investeringsnivå av moderne utstyr.

Veterinær Tore Berg har 30 års erfaring innen tematikken smådyrkirurgi og holder regelmessig kurs i kirurgi og akuttmedisin for andre veterinærer  i Norge, Sverige og Tyskland.

Først i Norge

Smådyrsykehuset Gjøvik har vært av de første i Norge med digitale bildeteknikker som røntgen, ultralyd,tannrøntgen og ikke minst CT. Vi har sammen med Mastervet og Ulf Erlandsen i Bergen den lengste erfaring med CT i Norge.

Idet vi innehar EU – gokjent Master of small animal science innebærer dette at våre undersøkelser og behandlinger har en meget høy kvalitetsikring.  Vi ser på dette som en garanti  for at pasient og eier hos oss får det optimale av det som er tilgjengelig i veterinær europeisk sammenheng.

Vi utfører det meste innenfor kirurgi på hund og katt:

  • Beinkirurgi som bruddkirurgi, leddkirurgi, ryggkirurgi,  hofteproteser og kneproteser
  • Bløtdelskirurgi som brysthulekirurgi ved hjerte og lungeproblemer samt buk-kirurgi. Tumorkirurgi med CT-undersøkelse for metatstasesøk samt CT-guided biopsiuttak før kirurgi
  • Nevrokirurgi som innebærer operasjoner i ryggmargskanal, på nerver og i hjerne

Slik kontakter du oss:

Ønsker du informasjon om mulighetene for operasjoner hos oss, kanskje du har spørsmål eller vil bestille time?

Ring oss på 61 14 66 66, send e-post til tore@smadyrsykehuset.no eller
se øvrig kontaktinformasjon her »

Smådyrsykehuset Gjøvik – din dyreklinikk på Gjøvik