61 14 66 66
Hit enter to search

Master of small animal
science.

Smådyrsykehuset Gjøvik har en av to veterinærer i Norge med tittelen Master of small animal science.

 

Dette innbærer at vi jobber etter tysk universitetsstandard og garanterer derfor
høykompetanse som er dokumentert . Vi utfører det meste innenfor indremedisinske utredninger samt kirurgi som f.eks. leddkirurgi, ryggkirurgi,bruddkirurgi,hjernekirurgi og bløtdelskirurgi. Vi er også en av to klinikker med lengst erfaring innenfor CT-diagnostikk i Norge . Moderne digitalt røntgen, ultralyd, endoskopi, videogastroskopiutstyr samt topp moderne laboratorieutstyr finnes også på huset. Smådyrsykehuset Gjøvik er kjent i store deler av Norge som en problemløser når det gjelder lidelser og skader hos hund og katt. Dette har vi fått p.g.a. vår høye fagkompetanse som er dokumentert gjennom utallige kurs,kongresser, spesialutdanning etc gjennom 35 år med nitidig innsats for faget.

Daglig leder Smådyrsykehuset Gjøvik

Image icon
Vaksinering

Det er viktig at hunden og katten din blir vaksinert årlig. Som VIP medlem har du 33% rabatt på vaksinering hos oss. Registrer deg som vip-medlem på våre sider. Dette er gratis. Ved vaksinering vil vi også som ren service gi din firbeinte venn en klinisk undersøkelse.

Image icon
Indremedisin

Vi har både topp kompetanse og topp moderne utstyr for å kunne yte kvalitetsarbeid når det gjelder indremedisinske utredninger. Topp moderne ultralyd,røntgen og Ct maskin samt endoskopiutstyr og laboratorium gir deg som kunde hos oss den beste forutsetning for å få din firbeinte venn på beina igjen.

Image icon
Kirurgi

Vi utfører det meste innenfor både bløtdelskirurgi samt beinkirurgi som leddkirugi, ryggkirurgi, alle typer bruddkirurgi samt hjerne og annen nevrokirurgi. Tore Berg er som en av to veterinærer i Norge med Master of small animal science også aktiv i undervisning av andre veterinærer i Norge p.g.a. sin kompetanse og har undervist i Sverige,Tyskland og Norge.

Image icon
Rehabilitering

Smådyrsykehuset Gjøvik er den klinikken i Norge som har lengst erfaring med rehabilitering med vanntredemølle og dette er sammen med andre modaliteter en viktig del av gjenopptrening av hunder etter skader og operasjoner. Det tilrettelegges egne programmer for hver pasient i samråd med kirurg. Frisktrening utføres også.

Hvorfor velge oss?

Smådyrsykehuset Gjøvik er kjent i store deler av Norge p.g.a. sin høye kompetanse og derfor en problemløser når det både gjelder indremedisinske samt kirurgiske problemer både på hund og katt. Tore Berg er en av to veterinærer i Norge med tittelen MASTER OF SMALL ANIMAL SCIENCE noe som garanterer at vi jobber etter tysk universitetsstandard.

Høy faglig kompetanse

Med Tore Berg i spissen har vi høy faglig kompetanse som sikrer god behandling av ditt dyr.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelig for ditt dyr i ulike situasjoner.

Omsorg

Vi har alltid dyret i fokus og har stor omsorg for alle dyr i alle tilstander som kommer inn til oss.

Kvalitet i alle ledd

Vår Master fagkompetanse gir deg trygghet og den beste forutsetning for et godt resultat.

  • icon-locationTrondhjemsvegen 8, 2821 Gjøvik
  • icon-phone61 14 66 66
  • icon-mailtore@smadyrsykehuset.no/span>